Edukacija po akreditovanom programu obuke pod nazivom: “Osnovna obuka za rad sa porodicama djece,mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju” koja je održana na Žabljaku u periodu od 13.05.2021 do 16.05.2021. koja je omogućena kroz projekat CFCU/MNE/166 , koji ko-finansuraju Evropska unija i Vlada Crne Gore kroz Program EU i CG za zapošljavanje, obrazovanjei socijalnu zaštitu.
Edukacija po akreditovanom programu obuke pod nazivom: “Osnovna obuka za rad sa porodicama djece,mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju” koja je održana na Žabljaku 13.05.2021 koja je omogućena kroz projekat CFCU/MNE/166 , koji ko-finansuraju Evropska unija i Vlada Crne Gore kroz Program EU i CG za zapošljavanje, obrazovanjei socijalnu zaštitu.

 

Edukacija po akreditovanom programu obuke pod nazivom: “Osnovna obuka za rad sa porodicama djece,mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju” koja je održana na Žabljaku 14.05.2021. koja je omogućena kroz projekat CFCU/MNE/166 , koji ko-finansuraju Evropska unija i Vlada Crne Gore kroz Program EU i CG za zapošljavanje, obrazovanjei socijalnu zaštitu.

 

Edukacija po akreditovanom programu obuke pod nazivom: “Osnovna obuka za rad sa porodicama djece,mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju” koja je održana na Žabljaku 15.05.2021. koja je omogućena kroz projekat CFCU/MNE/166 , koji ko-finansuraju Evropska unija i Vlada Crne Gore kroz Program EU i CG za zapošljavanje, obrazovanjei socijalnu zaštitu.

Comments are closed.
Back To Top
Translate »