Monthly Archives: June 2016
Zaposleni, kao i djeca i omladina” Dnevnog centra sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi” učestvovali su u akciji ” Očistimo Herceg Novi za jedan dan” Društvo su nam pravili učenici osnovnih škola ” Milan Vuković” , ” Dašo Pavičić”, srednje mješovite škole ” Ivan Goran Kovačić”, članovi oderda izviđača ” Orijen” . Lokallitet akcije čišćenja bila je Blatna plaža u Igalu. Nevladina organizacija ” Ruke”organizovala je edukativno predavanje za djecu i pravljenje skulpture od sakupljenog otpada.

Zaposleni, kao i djeca i omladina” Dnevnog centra sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi” učestvovali su u akciji ” Očistimo Herceg Novi za jedan dan” Društvo su nam pravili učenici osnovnih škola ” Milan Vuković” , ” Dašo Pavičić”, srednje mješovite škole ” Ivan Goran Kovačić”, članovi oderda izviđača ” Orijen” . Lokallitet akcije […]

Naš fizioterapeut Zorica Krivokapić učestvovala je na edukativnom seminaru za pisanje projekata pod nazivom ” Znanjem do donacija” CERS koji se održao na Zlatiboru od 17-og do 19-og maja 2016-e godine.

Naš fizioterapeut Zorica Krivokapić učestvovala je na edukativnom seminaru za pisanje projekata pod nazivom ” Znanjem do donacija” CERS koji se održao na Zlatiboru  od 17-og do 19-og maja 2016-e godine.

Back To Top
Translate »