Monthly Archives: January 2020
18. 12. 2019. Jednodnevni izlet korisnika Dnevnog centra u Trebinje. Obilazak manastira Sv. Apostola Petra i Pavla, šetnja gradom, ručak, odmor u prirodi.
17. 10. 2019. Izlet na obližnji vidikovac “Tajno brdo” – selo Kameno iznad Herceg Novog, šetnja kroz prirodu, ručak na otovrenom.
14.12.2019. Portomontenegro – Prodajna izložba radova djece Dnevnog centra na Novogodišnjem bazaru u Hotelu Regent Portomontenegro-Tivat.
12. 12. 2019. U susret Novoj Godini djecu u Dnevnom centru Herceg Novi posjetili su predstavnici NVO ” Smiješak” i donijeli im Novogodišnje paketiće!
5. i 6. decembar 2019. Edukacija – Direktor, pedagog i psiholog prisustvuju dvodnevnoj edukaciji u Pljevljima “Osnovna obuka za rad sa porodicama djece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju” u organizaciji Zavoda za socijalnu i dječiju žaštitu Crne Gore

5. i 6. decembar 2019. Edukacija   –  Direktor, pedagog i psiholog prisustvuju dvodnevnoj edukaciji  u Pljevljima  “Osnovna obuka za rad sa porodicama djece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju”  u organizaciji Zavoda za socijalnu i dječiju žaštitu Crne Gore

3. decembar 2019. Obilježavanje Medjunarodnog dana lica sa invaliditetom. Tim povodom upriličena je svečanost u Dvorani Park, zajedno sa djecom i kolegama iz OŠ “Ilija Kišić” i ” Muzičke Škole” Herceg Novi. Svečanost je otvorila potpredsjednica Opštine Herceg Novi Danijela Djurović.

3. decembar 2019. Obilježavanje Medjunarodnog dana lica sa invaliditetom. Tim povodom upriličena je svečanost u Dvorani Park, zajedno sa djecom i kolegama iz OŠ “Ilija Kišić” i ” Muzičke Škole” Herceg Novi. Svečanost je otvorila potpredsjednica Opštine Herceg Novi  Danijela Djurović.

Back To Top
Translate »