Monthly Archives: September 2022
Izlet u Risan

Dana, 30.09.2022 godine za korisnike Dnevnog centra je organizovan izlet u Risan. Naši korisnici su u pratnji zaposlenih obišli grad Risan , a nakon toga druženje su nastavili u parku za djecu i omladinu.

Posjeta galeriji Josip Bepo Benković i obilazak tvrđave Forte Mare

Dana, 28.09.2022 godine, korisnici naše ustanove su u pratnji zaposlenih zajedno sa Direktorom ustanove Dragicom Kosić posjetili gradsku galeriju “Josip Bepo Benković” gdje su izložene slike umjetnika Ilije Martinovića i Đorđija Rašovića. Nakon toga obišli smo i tvrđavu Forte Mare.

Posjeta Dnevnog centra za djecu i mlade sa teškoćama u razvoju Tivat i Resursnog centra za sluh i govor “Dr.Peruta Ivanović” Kotor

23.09.2022. godine našu ustanovu su posjetili korisnici Dnevnog centra Tivat i drugari iz Resursnog centra “Dr.Peruta Ivanović” iz Kotora. Za sve drugare organizovano je prijatno druženje.

Izlet na Vrbanj 22.09.2022. godine
Najava događaja “NAJBOLJI SMO DOMAĆINI, A HERCEG NOVI, GRAD TVOJ I MOJ “, koji će se održati 27.09.2022. godine u 11.30 časova u parku Sv. Leopolda, povodom Svjetskog dana turizma
IZLET DJECE I MLADIH DNEVNOG CENTRA U BILEĆU – DONACIJA FONDACIJE “MARGIT NIELSENS FOUNDATION”

  Korisnici usluga Dnevnog centra su 08.09.2022.godine u pratnji vaspitača u okviru izleta obišli Trebinje i Bileću. Obišli su pojedine znamenitosti oba grada a između ostalog posjetili i Dnevni centar za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Bileća. Nakon  cjelodnevnog druženja uslijedio je povratak za Herceg Novi.    

LJETOVANJE DJECE IZ DNEVNOG CENTRA NA IVANOVIM KORITIMA U ODMARALIŠTU ,, LOVĆEN- BEČIĆI”

    Korisnici naše ustanove su u periodu od 22.08.2022. godine do 29.08.2022. godine bili na ljetovanju na Ivanovim koritima  u odmaralištu “Lovćen-Bečići”. U pratnji djece iz naše ustanove je bila Direktorica ustanove Dragica Kosić.

Back To Top
Translate »