Monthly Archives: April 2023
Radionica za pružaoce usluga o adekvatnoj i sveobuhvatnoj podršci ženama i djevojkama s invaliditetom

Direktorica Dragica Kosić je dana 04.04.2023.godine učestvovala na Radionici za pružaoce usluga o adekvatnoj i sveobuhvatnoj podršci ženama i djevojkama s invaliditetom koju je organizovalo Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore.

Prezentacija o ponašanju u slučaju zemljotresa

Dana 04.04.2023.godine gosti Dnevnog centra bili su Lidija Petrone i Žarko Lalićević iz Ministarstva unutrašnjih poslova – Direktorata za zaštitu i spašavanje PJ Herceg Novi. Ovom prilikom djeci i zaposlenima održano je predavanje na temu postupanja i ponašanja u slučaju zemljotresa.

Posjeta Dnevnom centru u dječjem domu “Mladost” Bijela

Dana 03.04.2023.godine djeca iz Dnevnog centra  su u pratnji zaposlenih posjetili Dnevni centar u dječjem domu “Mladost” Bijela, gdje su u druženju sa svojim vršnjacima obilježili 2 april dan osoba sa autizmom.

Obilježavanje 2 aprila dana osoba sa autizmom

Povodom obilježavanja dana osoba sa autizmom, dana 30.03.2023.godine u gostima djeci i omladini Dnevnog centra bili su učenici OŠ Ilija Kišić iz Zelenike sa profesoricom Tamarom Komar i asistentom u nastavi Duškom Krivokapić. Tom prilikom djeca iz Osnovne škole Ilija Kišić su izvela kratku predstavu na temu autizma.  

Obuka za izgradnju kapaciteta nosilaca dužnosti za unapređenje međusektorske saradnje u prevenciji institucionalizacije i pružanju integrisanih usluga za djecu sa smetnjama u razvoju

Direktorica Dragica Kosić je 28. i 29.03.2023.godine prisustvovala obuci za izgradnju kapaciteta nosilaca dužnosti za unapređenje međusektorske saradnje u prevenciji institucionalizacije i pružanju integrisanih usluga za djecu sa smetnjama u razvoju u prostorijama Zavoda za socijalnu i dječju zaštitu u Podgorici u organizaciji Unicefa.

Back To Top
Translate »