Monthly Archives: October 2022
Defile Gradske muzike i mažoretki povodom Dana oslobođenja

Dana 28.10.2022 godine korisnici i zaposleni u Dnevnom centru su prisustvovali defileu Gradske muzike i mažoretki Herceg Novog povodom dana oslobođenja i dana Opštine Herceg Novi.

Izlet na Grahovo

Dana, 21.10.2022 godine za korisnike Dnevnog centra je organizovan izlet na Grahovo. Djeca su u pratnji zaposlenih obišli Grahovsko jezero i napravili kratku šetnju oko jezera.

Posjeta ranču “Aryem” na Žvinjama

Dana, 06.10.2022 godine, naši korisnici, zajedno sa svojim vaspitačima su posjetili ranč “Aryem” koji se nalazi na Žvinjama. U pratnji ljubaznog osoblja ranča posjetili smo ergelu konja, i vidjeli zečeve, kengura, lame , ponije i koze. Na kraju djeca su i uživala u jahanju konja što je za njih bilo nesvakidašnje iskustvo.

Izlet na Prijevor i Maltu

Dana 05.10.2022.godine naši korisnici su u pratnji vaspitača posjetili obližnja sela, Maltu i Prijevor.

U okviru projekta WONDER- Child Friendly Destination održan je dječiji događaj “Najbolji smo domaćini”

U okviru projekta WONDER- Child Friendly Destination, povodom Međunarodnog dana turizma, održan je dječiji događaj “Najbolji smo domaćini” na prostoru parka Sv. Leopolda i rekonstruisanog igrališta u parku. Učesnici događaja su bili naši korisnici i učenici 4. razreda OŠ “Dašo Pavičić”. Program je trajao 2 sata uz razne igre koje su organizovane od strane vaspitača […]

Back To Top
Translate »