Monthly Archives: January 2018
28. 12. 2017. Novogodišnja zabava – Ovom prilikom djecu su posjetili predstavnici Opštine Herceg Novi, načelnica za društvene djelatnosti Vesna Samardzić, koordinator za mjesne zajednice Dragana Stanišić, kao i predstavnice kancelarije za medjunarodnu saradnju Branka Mračević i Emilija Knežević. Djeca su darovana novogodišnjim paketićima kao I ostalim edukativnim materijalom. Atmosferu je uljepšao nastup KUD-a ” Ilija Kišić” iz Zelenike koji su za djecu i goste priredili prigodan umjetnički program. Ovim putem zahvaljujemo se predstavnicima Opštine Herceg Novi na posjeti i paketićima, kao i KUD-u ” Ilija Kišić” na gostovanju.

28. 12. 2017. Novogodišnja zabava – Ovom prilikom djecu su posjetili predstavnici Opštine Herceg Novi, načelnica za društvene djelatnosti Vesna Samardzić, koordinator za mjesne zajednice Dragana Stanišić, kao i predstavnice kancelarije za medjunarodnu saradnju Branka Mračević i Emilija Knežević. Djeca su darovana novogodišnjim paketićima kao I ostalim edukativnim materijalom. Atmosferu je uljepšao nastup KUD-a ” […]

22. 12. 2017. Gostovanje mažoretkinja kluba “Lili” Herceg Novi. U toku decembra održano je više novogodišnjih svečanosti u Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju. Prenosimo dio praznične atmosfere putem fotografija i zahvaljujemo mažoret klubu “Lili” na saradnji i gostovanju.

22. 12. 2017. Gostovanje mažoretkinja kluba “Lili” Herceg Novi U toku decembra održano je više novogodišnjih svečanosti u Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju. Prenosimo dio praznične atmosfere putem fotografija i zahvaljujemo mažoret klubu “Lili” na saradnji i gostovanju.

Back To Top
Translate »