Konferencija za medjije 30.03.2021.povodom projekata Poboljšanje kvaliteta usluga

Konferencija za medjije 30.03.2021.povodom projekata Poboljšanje kvaliteta usluga koje se pružaju djeci sa smetnjama i teškoćama u razvoju kroz uvođenje novih usluga obuke i savjetovanja za djecu, roditelje i zaposlene – ESCI se realizuje u okviru Poziva za podršku pružanja usluga socijalne i dječje zaštite koji je dio Programa Evropske unije i Crne Gore za […]

Posjeta Prirodnjačkom muzeju u Podgorici i izlet na vodapade na rijeci Cijevni

Dana, 25.01.2023. godine djeca iz Dnevnog centra u pratnji vaspitača su posjetili Prirodnjački muzej koji se nalazi u Podgorici i zahvaljujući ljubaznom osoblju muzeja upoznali se sa biljnim i životinjskim svijetom našeg podneblja. Nakon toga uslijedio je izlet na vodopade koji se nalaze na rijeci Cijevni gdje su djeca zajedno sa svojim vaspitačima uživala u […]

Posjeta Predsjednika Skupštine opštine Herceg Novi – Ivana Otovića, Sekretarke za lokalnu samoupravu – Vesne Samardzić sa saradnicima, direktorice Turističke organizacije Herceg Novi – Milje Vitorović, predstavnika CSR Herceg Novi : Jelene Samardžić i Emraha Jefkaj.

U susret novogodišnjim praznicima djecu u Dnevnom centru su posjetili Predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi – Ivan Otović, Sekretarka za lokalnu samoupravu – Vesna Samardzić sa saradnicima, direktorica Turističke organizacije Herceg Novi – Milja Vitorović i predstavnici CSR Herceg Novi : Jelena Samardžić i Emrah Jefkaj i tom prilikom im uručili novogodišnje paketiće. Takođe, Turistika […]

UFBB bajkeri posjetili djecu u Dnevnom centru

Dana, 23.12.2022. godine našu ustanovu su posjetili članovi moto bratstva United free bikers brotherhood (UFBB) iz Herceg Novog. Obučeni kao deda mrazovi djeci su uručili novogodišnje paketiće i organizovali prigodno druženje koje je bilo ispunjeno posebnim emocijama.

Izlet korisnika u Nikšić

Dana 20.12.2022. godine naši korisnici su u pratnji vaspitača bili na izletu u Nikšić. Tom prilikom smo posjetili Manastir Ostrog, a slobodno vrijeme smo iskoristili za šetnju gradom pod Trebjesom. Izlet je organizovan zahvaljući donaciji izvršnog direktora D.O.O.”IZO MONT HN” Slavka Tomića.

Obilježen međunarodni dan osoba sa invaliditetom

Dana, 02.12.2022. godine naša ustanova je obilježila dan osoba sa invaliditetom. Tom prilikom posjetila nas je muzička škola na čelu sa direktoricom Nives Nenadović Gardović, kao i profesorice Anita Popović i Jelena Popović koje su organizovale muzičku radionicu za djecu.

Posjeta plutajućem sajmu knjiga, brodu “Logos Hope”

Dana 17.11.2022. godine naši korisnici su u pratnji zaposlenih u Dnevnom centru posjetili najveću ploveću knjižaru na svijetu, brod “Logos Hope”.

Posjeta predstavnica NVO Fit Woman Montenegro Dnevnom Centru

Dnevni centar su 16.11.2022.godine posjetile predstavnice NVO Fit Woman Montenegro.

Opštinsko takmičenje u atletici za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju u Tivtu

Dana, 04.11.2022. godine naši korisnici su u pratnji vaspitača učestvovali na takmičenju u atletici za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju  u organizaciji JU Dnevni centar Tivat. Naši takmičari su uzeli učešćce u disciplinama: trčanje , brzi hod, bacanje kugle i skok u dalj i okitili se sa šest zlatnih, jednom srebrenom […]

Defile Gradske muzike i mažoretki povodom Dana oslobođenja

Dana 28.10.2022 godine korisnici i zaposleni u Dnevnom centru su prisustvovali defileu Gradske muzike i mažoretki Herceg Novog povodom dana oslobođenja i dana Opštine Herceg Novi.

Izlet na Grahovo

Dana, 21.10.2022 godine za korisnike Dnevnog centra je organizovan izlet na Grahovo. Djeca su u pratnji zaposlenih obišli Grahovsko jezero i napravili kratku šetnju oko jezera.

Back To Top
Translate »