Ljetovanje djece iz Dnevnog centra na Ivanovim Koritima u odmaralištu ,, Lovćen- Bečići”

Ljetovanje djece iz Dnevnog centra na Ivanovim Koritima u odmaralištu ,, Lovćen- Bečići”

Prva Nacionalna dječija SOS linija na teritoriji Crne Gore

Prva Nacionalna dječija SOS linija na teritoriji Crne Gore Prva Nacionalna dječija SOS linija na teritoriji Crne Gore

31. 01. 2020. Izlet korisnika Dnevnog centra u pratji terapeuta – obilazak Luštica Bay i šetnja kroz prirodu na plaži Plavi horizonti
22. 01. 2020. Izlet korisnika Dnevnog centra u Budvu. Posjeta Manastiru Podmaine, šetnja kroz stari grad Budva, šetnja uz more, ručak i osvježenje.
18. 12. 2019. Jednodnevni izlet korisnika Dnevnog centra u Trebinje. Obilazak manastira Sv. Apostola Petra i Pavla, šetnja gradom, ručak, odmor u prirodi.
17. 10. 2019. Izlet na obližnji vidikovac “Tajno brdo” – selo Kameno iznad Herceg Novog, šetnja kroz prirodu, ručak na otovrenom.
14.12.2019. Portomontenegro – Prodajna izložba radova djece Dnevnog centra na Novogodišnjem bazaru u Hotelu Regent Portomontenegro-Tivat.
12. 12. 2019. U susret Novoj Godini djecu u Dnevnom centru Herceg Novi posjetili su predstavnici NVO ” Smiješak” i donijeli im Novogodišnje paketiće!
5. i 6. decembar 2019. Edukacija – Direktor, pedagog i psiholog prisustvuju dvodnevnoj edukaciji u Pljevljima “Osnovna obuka za rad sa porodicama djece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju” u organizaciji Zavoda za socijalnu i dječiju žaštitu Crne Gore

5. i 6. decembar 2019. Edukacija   –  Direktor, pedagog i psiholog prisustvuju dvodnevnoj edukaciji  u Pljevljima  “Osnovna obuka za rad sa porodicama djece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju”  u organizaciji Zavoda za socijalnu i dječiju žaštitu Crne Gore

3. decembar 2019. Obilježavanje Medjunarodnog dana lica sa invaliditetom. Tim povodom upriličena je svečanost u Dvorani Park, zajedno sa djecom i kolegama iz OŠ “Ilija Kišić” i ” Muzičke Škole” Herceg Novi. Svečanost je otvorila potpredsjednica Opštine Herceg Novi Danijela Djurović.

3. decembar 2019. Obilježavanje Medjunarodnog dana lica sa invaliditetom. Tim povodom upriličena je svečanost u Dvorani Park, zajedno sa djecom i kolegama iz OŠ “Ilija Kišić” i ” Muzičke Škole” Herceg Novi. Svečanost je otvorila potpredsjednica Opštine Herceg Novi  Danijela Djurović.

Back To Top
Translate »