28. 12. 2017. Novogodišnja zabava – Ovom prilikom djecu su posjetili predstavnici Opštine Herceg Novi, načelnica za društvene djelatnosti Vesna Samardzić, koordinator za mjesne zajednice Dragana Stanišić, kao i predstavnice kancelarije za medjunarodnu saradnju Branka Mračević i Emilija Knežević. Djeca su darovana novogodišnjim paketićima kao I ostalim edukativnim materijalom. Atmosferu je uljepšao nastup KUD-a ” Ilija Kišić” iz Zelenike koji su za djecu i goste priredili prigodan umjetnički program. Ovim putem zahvaljujemo se predstavnicima Opštine Herceg Novi na posjeti i paketićima, kao i KUD-u ” Ilija Kišić” na gostovanju.

28. 12. 2017. Novogodišnja zabava – Ovom prilikom djecu su posjetili predstavnici Opštine Herceg Novi, načelnica za društvene djelatnosti Vesna Samardzić, koordinator za mjesne zajednice Dragana Stanišić, kao i predstavnice kancelarije za medjunarodnu saradnju Branka Mračević i Emilija Knežević. Djeca su darovana novogodišnjim paketićima kao I ostalim edukativnim materijalom. Atmosferu je uljepšao nastup KUD-a ” […]

22. 12. 2017. Gostovanje mažoretkinja kluba “Lili” Herceg Novi. U toku decembra održano je više novogodišnjih svečanosti u Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju. Prenosimo dio praznične atmosfere putem fotografija i zahvaljujemo mažoret klubu “Lili” na saradnji i gostovanju.

22. 12. 2017. Gostovanje mažoretkinja kluba “Lili” Herceg Novi U toku decembra održano je više novogodišnjih svečanosti u Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju. Prenosimo dio praznične atmosfere putem fotografija i zahvaljujemo mažoret klubu “Lili” na saradnji i gostovanju.

DOKUMENTA

  Ažurirani plan integriteta po preporukama Odluka UO JUDCHN PROCEDURE UREDBA o zapošljavanju, oglašavanju, izboru UREDBA o zapošljavanju, oglašavanju, izboru 2

Obilježavanja 3. decembar- Dana lica sa invaliditetom u Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi , ul. Nikole Ljubibratića 82 E, Herceg Novi, održan 4.decembra 2017. Dan otvorenih vrata sa koncertom Muzičke škole. Muzicka skola Herceg Novi je učestvovala sa muzičkim programom : Mali hor dirigent Sekulić Slavica 2. Kokot Andjela – violina D.Marković klasa Anita Popović 3. Vuković Jovana – gitara Bubanja Aleksandar 4. Grbo Isidora – flauta klasa: Petković Ivana 5. Andjelković Martina – violina klasa: Popović Anita 6. Kaludjerović Tea – flauta klasa: Petković Ivana 7. Kovačević Aleksa – gitara klasa: Bubanja Aleksandar 8. Pakaški Dragan – harmonika klasa: Trajković Zorica

Obilježavanja 3. decembar- Dana lica sa invaliditetom u Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi , ul. Nikole Ljubibratića 82 E, Herceg Novi, održan 4.decembra 2017. Dan otvorenih vrata sa koncertom Muzičke škole. Muzicka skola Herceg Novi je učestvovala sa muzičkim programom : Mali hor dirigent Sekulić Slavica Kokot Andjela […]

Na Thanksgiving dobrotvornom koktelu koji je održan 22.novembra u Podgorici, AmCham Montenegro i kompanije članice su obezbjedile donaciju koja je usmjerena na trinaest Dnevnih centara u Crnoj Gori za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju. Nabavljena je računarska oprema koja će omogućiti Dnevnim centrima da stave u funkciju posebno osmišljenu društvenu mrežu opremljenu softverom za prepoznavanje govora koji prevodi u tekst i tekst u govor, što će doprinjeti jednostavnojoj komunikaciji . Koktelu je prisustvovala i Ambasadorka USA u Crnoj Gori gospođa Margaret Ann Uyehara.

Na Thanksgiving dobrotvornom koktelu koji je održan 22.novembra u Podgorici, AmCham Montenegro i kompanije članice su obezbjedile donaciju koja je usmjerena na trinaest Dnevnih centara u Crnoj Gori za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju. Nabavljena je računarska oprema koja će omogućiti Dnevnim centrima da stave u funkciju posebno osmišljenu društvenu mrežu […]

Zavod za socijalnu i diječiju zaštitu u saradnji sa UNICEF-om realizovali su dvodnevnu obuku za zaposlene u Dnevnim centrima. Obuka je organizovana po akreditovanom programu organizacije “Diječije srce ” iz Beograda: ” Obuka stručnjaka za primjenu konkretnih postupaka u radu sa osobama sa smetnjama u razvoju”, koju realizuju stručnjaci organizacije Goran Rojević i Sašemka Mirković, a uvodni dio obuke bilo je upznavanje sa procedurama uz pomoć konsultanta lidije Milanović.

Zavod za socijalnu i diječiju zaštitu u saradnji sa UNICEF-om realizovali su dvodnevnu obuku za zaposlene u Dnevnim centrima. Obuka je organizovana po akreditovanom programu organizacije “Diječije srce ” iz Beograda: ” Obuka stručnjaka za primjenu konkretnih postupaka u radu sa osobama sa smetnjama u razvoju”, koju realizuju stručnjaci organizacije Goran Rojević i Sašemka Mirković, […]

U okviru projekta ” Igre na sreću” odobrenog za edukaciju zaposlenih Dnevnog centra u oblasti senzorne integracije upriličena je posjeta dr. Milijane Selaković sa svojim stručnim saradnikom Katarinom Bojović u okviru kojeg je izvršen pregled i opservacija korisnika. Organizovano je i pojedinačno savjetodavno – terapijsko savjetovalište za roditelje korisnika usluga Dnevnog centra kao i konferencija za novinare.

U okviru projekta ” Igre na sreću” odobrenog za edukaciju zaposlenih Dnevnog centra u oblasti senzorne integracije upriličena je posjeta dr. Milijane Selaković sa svojim stručnim saradnikom Katarinom Bojović u okviru kojeg je izvršen pregled i opservacija korisnika. Organizovano je i pojedinačno savjetodavno – terapijsko savjetovalište za roditelje korisnika usluga Dnevnog centra kao i konferencija […]

Dnevni centar posjetili su članovi NVO ” Ruke” iz Herceg Novog Milina Kovačević i Maja Erenji Hare- Brown kao i predstavnici Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport Suzana Tomanović i Lenka Dabižinović. Ovom posjetom NVO ” Ruke” istaknut je značaj saradnje sa našm ustanovom kroz aktivnosti i donacije kojom podržavaju rad Dnevnog centra.

Dnevni centar posjetili su članovi NVO ” Ruke” iz Herceg Novog Milina Kovačević i Maja Erenji Hare- Brown kao i predstavnici Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport Suzana Tomanović i Lenka Dabižinović. Ovom posjetom NVO ” Ruke” istaknut je značaj saradnje sa našm ustanovom kroz aktivnosti i donacije kojom podržavaju rad Dnevnog centra.

Dugogodišnji prijatelj i saradnik kroz projekte i edukacije Eric Verbeek posjetio je našu ustanovu i proveo ugodno poslijepodne sa korisnicima i zaposlenima Dnevnog centra. Eric je član holandske organizacije SIZA koja takođe pruža usluge djeci i omladini sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

Dugogodišnji prijatelj i saradnik kroz projekte i edukacije Eric Verbeek posjetio je našu ustanovu i proveo ugodno poslijepodne sa korisnicima i zaposlenima Dnevnog centra. Eric je član holandske organizacije SIZA koja takođe pruža usluge djeci i omladini sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

Dana 22.09.2017. posjetili smo Cetinje i obišli muzej kralja Nikole i upoznali se sa enterijerom rezidencije ( kraljevu radnu sobu, dvorsku biblioteku, svečanu i porodičnu trpezariju, diplomatski salon, muzički salon kao i sobe princeze Ksenije i Vjere). Takođe je posjećen memorijalni muzej Biljarda, bivša rezidencija Petra II Petrovića Njegoša ( oružnica, senatorska dvorana i biblioteka).

    Dana 22.09.2017. posjetili smo Cetinje i obišli muzej kralja Nikole i upoznali se sa enterijerom rezidencije ( kraljevu radnu sobu, dvorsku biblioteku, svečanu i porodičnu trpezariju, diplomatski salon, muzički salon kao i sobe princeze Ksenije i Vjere). Takođe je posjećen memorijalni muzej Biljarda, bivša rezidencija Petra II Petrovića Njegoša  (oružnica, senatorska dvorana i biblioteka).

Back To Top
Translate »